Вокален състав „АртПоп“ гр. Дупница с дебютен видеоклип

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Видео платформата „Български Музикални Таланти“ съвсем скоро представи дебютния видеоклип на Вокалния състав „АртПоп“ гр. Дупница с вокален педагог и ръководител Таня Камбурова. Това е наградата от провелото се през март Осмо  издание на Международният фестивал за популярна песен  и танц на испански език „Abanico”. Фестивалът  се организира от  Музикална Агенция „Artvoices”.
В момента работим върху видеоклипа на музикалния дует „Мелисима“ от град Варна. Талантливите варненки Лилия и Моника са ни приготвили страхотна балада, която ще имаме  удоволствието да видим и чуем  съвсем скоро.  Дебютът на момичетата  е награда от конкурса „Музикални бисери“ , на който „Български Музикални Таланти“ бяха медийни партньори.
През студените месеци ноември и декември ще затоплим сърцата ви, като ви потопим в магическите гласове на нашите млади таланти. Ще ви покажем обзорни видеа, на конкурси които сме заснели през годината.
В средата на декември се очаква да заснемем още един конкурс- „Звезден сблъсък“, който ще се проведе на 14 и 15 декември в град Велико Търново.
В дните около Коледа и Нова Година ще ви заредим с празнично настроение, като ви покажем специална програма.

Нина ПЕТРОВА

Please like:

Коментари

Pin It on Pinterest

Shares