Сесил от “NEW VOICES” с участие в Благотворителен бал в Плевен

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Благотворителен бал в подкрепа на спорта в град Плевен бе организиран за седми път от Лайънс клуб Плевен.

         Тазгодишното наименование на инициативата бе- „Да създадем условия за шампиони!“  Събраните средства ще са за възстановяване на спортната зала по лека атлетика към СУ „Георги Бенковски“ град Плевен.

Официални гости на благотворителния бал бяха Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, Тереза Маринова, Любо Ганев, Детелин Далаклиев, бронзовият медалист от последното световно първенство по бокс Радослав Панталеев, Мирослав Петров и др. Тереза Маринова и Красен Кралев получиха специалните пластики на клуба- „Дон Кихот и Санчо Панса“, лично връчени от президента на Лайънс клуб- Ивайло Стоянов. Гостите на събитието бяха удивени от таланта на търговищенката. Сесил Алпер също взе участие в събитието.

За участието си в Благотворителния бал Сесил получи лично покана от председателя на АСОЦИАЦИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА (София) Богдана Желявска.

Възпитаничката на Десислава Станкова от Музикалната школа „New Voices” Търговище поздрави гостите, изпълнявайки вечните хитове на музикалните гиганти Уитни Хюстън и Скорпиънс!

Нина ПЕТРОВА,

https://www.newvoicesbg.com

 

Please like:

Коментари

Pin It on Pinterest

Shares