СТАРТИРА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ”

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Повече от 3500 кандидати се явиха на предварителните кастинги за шести сезон на „Гласът на България“, сред които българи, живеещи в Дубай, Ирландия, Германия, Русия, САЩ, Молдова, както и чужденци отВеликобритания, Сирия, Израел, Русия, Кипър и други. Над 100 от тях ще получат шанса да извисят гласа си на сцената на шоуто по време на кастингите на тъмно. Сред тях има участници, които мечтаят да се занимават професионално с музика, но в момента се реализират в различни професии – актьори, бармани, спортисти, журналисти, инженери, сватбени агенти и други.

Шестият сезон на най-успешното музикално риалити у нас „Гласът на България“ стартира в ефира на bTV тази неделя, 24 февруари, с обновен регламент, нов треньор и ексклузивно дигитално съдържание в онлайн каналите на bTV Media Group. Към любимите на зрителите треньори Камелия, Графа и Иван Лечев, се присъединява и една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас Михаела Филева.

Обновеният регламент в сезон 6 включва допълнителни блок бутони, нов етап – „Нокаути“ и възможност за една единствена кражба между треньорите, което ще изостри конкуренцията, както сред треньорите, така и сред участниците в надпреварата им за 50 000 лева и титлата „глас на България“.

Новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас „Гласът на България“ ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч.

Източник:glasat.btv.bg

Please like:

Коментари

Pin It on Pinterest

Shares